Πολεμικό Ναυτικό: Προκήρυξη πλήρωσης 52 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την κατάταξη 52 θέσεων ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) στο Πολεμικό Ναυτικό (ανδρών – γυναικών) (ΦΕΚ 26 τ.ΑΣΕΠ 28 Απρ 2022).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν Έλληνες πολίτες (άνδρες-γυναίκες) ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωση αυτών, εφόσον έχουν τις γραμματικές γνώσεις που αναγράφονται για κάθε ειδικότητα στην προκήρυξη και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους ως Επαγγελματίες Οπλίτες (γεννηθέντες από 1-1-1995 μέχρι 31-12-2003).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση και τα δικαιολογητικά τους, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού /Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο https://epop.hellenicnavy.gr/ με καταληκτική ημερομηνία την 30 Μαΐου 2022.

Μετά τη συμπλήρωση της αρχικώς αναληφθείσας επταετούς υπηρεσίας, όσοι από τους Επαγγελματίες Οπλίτες επιθυμούν, μπορούν να μονιμοποιηθούν με το βαθμό που φέρουν εφόσον κριθούν κατάλληλοι.

Δείτε τη σχετική προκήρυξη ΕΔΩ

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: