Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, δίνει τις δικές του απαντήσεις για την υπόθεση για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Τι ανέφερε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Youtube «Ίχνη στο Σκοτάδι» και τον Χάρη Βεραμνόν.

«Έχουμε τρεις απώλειες στη συγκεκριμένη οικογένεια, οπότε είναι λογικό να εγερθούν ερωτηματικά στην κοινωνία και κάποιοι να πλάθουν τις δικές τους ιστορίες μικρές ή μεγάλες.

Κάτω από αυτή την πίεση και την προβολή που επήλθε από τα ΜΜΕ, η Πολιτεία αναγκάστηκε να αναθέσει στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει την υπόθεση, καθώς έχουν την εμπειρία και τα μέσα για να δοθεί η απάντηση. Οι έρευνες θα αποδείξουν αν πράγματι πρόκειται για ανθρωποκτονία», σχολίασε.

Για το μοτίβο συμπεριφοράς στον θρήνο των γονιών: «Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε ανθρώπου. Ο καθένας βιώνει την απώλεια του παιδιού του με τον δικό του τρόπο.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν θα κρίνω τους γονείς, αλλά έχουμε κάποια ερωτηματικά», συμπλήρωσε ο κ. Καρερινόπουλος και κατέθεσε τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα: «Πρώτον, διαβάζουμε ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο γονίδιο.

Δεν είμαι γιατρός, αλλά έχω να πω πως όλα τα νέα ζευγάρια πλέον κάνουν κάποιες εξετάσεις. Έχουν κάνει; Και ειδικά αν υπάρχει κάποια κληρονομικότητα. Από την άλλη πλευρά, να δεχτώ ότι πέθαναν όντως από κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Γιατί δεν πέθανε πρώτα το μεγάλο παιδί; Δεύτερο ερώτημα:

Από ότι διαβάσαμε όλοι οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακο. Είναι και αυτό συμπτωματικό; Οι έρευνες θα δείξουν. Σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: