Φονικό στο Χρυσοχώρι Καβάλας: «Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί…» – Όσα είπε ο πρόεδρος της κοινότητας στην ΕΡΤ (video)

 

Για το περιστατικό με το φονικό στο Χρυσοχώρι της Καβάλας, όπου 23χρονος εγγονός χτύπησε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του για ασήμαντη αφορμή, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο πρόεδρος του χωριού Δημοσθένης Δαλκαράνης.

«Συνέβησαν κατά καιρούς φασαρίες, απασχολούσαν την αστυνομία και στείλαμε μερικές φορές ανθρώπους από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά τους έδιωχναν, τόσο η θανούσα όσο και ο δράστης. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τη συμβουλεύαμε» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της κοινότητας.

 

Ερωτηθείς για όσα συζητώνται αναφορικά με την τύχη του παππού της οικογένειας και τις υπονοιες για το πώς έφυγε και ο ίδιος από τη ζωή, ο κ. Δαλκαράνης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικά.

«Τα τελευταία χρόνια η Πρόνοια πήρε δύο φορές τον 23χρονο από το σπίτι στο Ψυχιατρείο και μετά από λίγο τον άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι» είπε ακόμα, ενώ για την μητέρα του νεαρού ανέφερε ότι έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι, ο δε πατέρας είχε επίσης ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν ήταν ιδιαίτερα ερειστικός, είχε απλώς ξεσπάσματα» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινότητας για τον νεαρό δράστη.

 

Πηγή: ΕΡΤ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: