Επιχείρηση «Διαχρονική Διακόσμηση»: Πώς την καταφέρνουμε σε ένα επαγγελματικό γραφείο

Το γενικό πρόσταγμα σήμερα είναι ο εκσυγχρονισμός της διακόσμησης και του design. Πολλές φορές, ειδικά όταν είμαστε διστακτικοί ως προς κάθε νέα πρόταση, αγνοούμε το ότι το διαχρονικό είναι εξίσου ανανεωτικό. Δεν χρειάζεται να googlάρουμε τι κάνει η Gen Z σήμερα στη διακόσμησή της, όταν υπάρχουν οι κλασικές γραμμές.

Προσοχή: το παλιό δεν σημαίνει κλασικό. Και το παλιό αν το σκεφτούμε καλά, είναι κάτι που κάποτε ήταν μόδα. Το διαχρονικό είναι αυτό που καταφέρνει να φαίνεται άφθαρτο κάθε εποχή.

Ας δούμε πώς μπορούμε να έχουμε διαχρονική διακόσμηση στο επαγγελματικό γραφείο μας.

Κλειδί 1: Συμμετρία
Το σημαντικό είναι, όταν μπαίνει κανείς σε έναν επαγγελματικό χώρο, να αισθάνεται ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Αυτό επιτυγχάνεται με μια διακόσμηση που εστιάζει στη συμμετρία του χώρου και όχι σε ένα συγκεκριμένο, πληθωρικό μέρος. Τα υπερβολικά έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ , τα πολλά και διαφορετικά μοτίβα σε έναν χώρο αλλά και τα υπεράριθμα διακοσμητικά, μόνο ασφάλεια δεν αποπνέουν. Χωρίστε νοητά τον χώρο σας σε δύο ίσα μέρη, και τοποθετήστε ίδιο αριθμό αντικειμένων και στις δύο πλευρές. Έτσι, με μία πρώτη ματιά, δηλαδή, περνάτε το «τεστ».

Κλειδί 2: Ένα κεντρικό σημείο
Ανάλογα τον χώρο, το σημείο εστίασης είναι διαφορετικό. Όμως, σε έναν επαγγελματικό χώρο, το κέντρο εστίασης δεν μπορεί να είναι άλλο από το έπιπλο του γραφείου σας. Ένα καθαρό και οργανωμένο γραφείο https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/grafeia/epaggelmatika , σε απλές γραμμές, είναι ό,τι πιο διαχρονικό και φυσικά, πάντα στη μόδα. Μαζί του, μια καλή καρέκλα γραφείου που για εσάς θα είναι ανατομική και για τους επισκέπτες σας στιλάτη, έχει το δικαίωμα να είναι πιο «σύγχρονη». Έτσι, θα συμπληρώνει ομοιόμορφα το κλασικό σας γραφείο.

Συμπληρωματικά λειτουργούν και τα υπόλοιπα έπιπλα γραφείου, όπως είναι οι συρταριέρες και οι βιβλιοθήκες. Όταν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με το «κυρίως» γραφείο, δεν αποσπούν την προσοχή από το «μάτι» του επισκέπτη.

Κλειδί 3: Ποιοτικά υλικά κατασκευής
Τα έπιπλα γραφείου που διαλέγετε, για να είναι διαχρονικά, θα πρέπει να είναι ποιοτικής κατασκευής. Εταιρείες που ενδιαφέρονται για τις νεότερες τάσεις και μόνο, προσφέρουν έπιπλα και αξεσουάρ γραφείου που θα κρατήσουν όσο και η μόδα τους. Αντίθετα, έπιπλα γραφείου σε κλασικά χρώματα ξύλου και ποιοτικής κατασκευής, παραμένουν ανθεκτικά και πολλά χρόνια. Και ό,τι είναι ανθεκτικό, δείχνει διαχρονικό.

Κλειδί 4: Φυτά εσωτερικού χώρου
Φεύγει η ζωή από τη μόδα; Ποτέ. Τι πιο ζωντανό, λοιπόν, από λίγα φυτά εσωτερικού χώρου; Αν και αποτελούν «αξεσουάρ» της νέας γενιάς, τα φυτά ήταν πάντα κομμάτι του interior design, αφού προσφέρουν την απαιτούμενη ζωντάνια στον χώρο. Και όλα αυτά χωρίς άχρηστο αισθητικά «θόρυβο».

Στην προσπάθειά μας να εντοπίσουμε τι είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα, ξεχνάμε τι είναι πάντα σε αυτήν: κάθε τι κλασικό. Ας το αξιοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: