Δήμαρχος Λαγκαδά για 24χρονη: Η κοπέλα μέσα σε δύο χρόνια τα έχασε όλα – Τώρα «έπεσε στα δίχτυα της αράχνης»

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης για βιασμό μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπη «Συνδέσεις» ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, κάνοντας λόγο για την κίνησή της ως αφορμή να έρθει στην επιφάνεια ένα «απόστημα» της κοινωνίας που είχαν την θάρρος, γυναίκες όπως η 24χρονη, να «σπάσουν».

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι σε ένα διάστημα μόλις δύο ετών η συγκεκριμένη κοπέλα έχασε τους δύο γονείς της, τον σύντροφό της και βρέθηκε μόνη στη ζωή. Η μητέρα της, όπως είπε, ήταν εργαζόμενη του Δήμου και πέθανε προ μηνών από παθολογικά αίτια.

«Ένα άτομο σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση “έπεσε στα δίχτυα της αράχνης”. Θεωρώ ότι υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να την εμπλέξουν» σημείωσε.

«Θα παράξουμε για την κοπέλα αυτή κάθε στήριξη που είναι εφικτό να παράσχουμε μέσω και των κοινωνικών της υπηρεσιών, βρίσκοντας και μια θέση εργασίας γι’ αυτήν. Σύντομα θα μιλήσω και προσωπικά με την ίδια», είπε ο δήμαρχος.

«Μέσα από τη δημοσιότητα που δημιουργείται από το όλο θέμα δημιουργείται η εντύπωση ότι η Θεσσαλονίκη είναι το «σταυροδρόμι κυκλωμάτων – μαστροπών». Δεν είναι καθόλου έτσι. Τα πάρτυ αυτών των χαρακτηριστικών δεν αποτελούν καθημερινότητα στην πόλη μας, που είναι ήσυχη και καλά αστυνομευόμενη» είπε ακόμα ο κ. Ταχματζίδης.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: