Site icon Kanalaki News – Νέα και ειδήσεις από το Καναλάκι και την Πάργα

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους: Έβαζε τα ανήλικα εγγόνια της συντρόφου του να βλέπουν πορνό και ασελγούσε πάνω τους

nikaia aselgia anhlika paidia 15 7

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που βίωσαν τρία ανήλικα παιδιά σε ισόγειο διαμέρισμα της περιοχής της Νίκαιας, την ώρα μάλιστα που… υποτίθεται ότι τα προστάτευε η 52χρονη γιαγιά τους, επειδή οι γονείς τους εργάζονταν.

Ποιος να το φανταζόταν ότι η 52χρονη γυναίκα μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της θα βασάνιζαν σεξουαλικά τα δύο από τα τρία ανήλικα εγγόνια της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 30χρονης μητέρας των τριών παιδιών, αναγκάστηκε να αφήσει τα παιδιά της στο σπίτι που διέμενε η μητέρα της με τον 38χρονο σύντροφό της, με τον οποία διατηρούσαν δεσμό εδώ και ένα χρόνο, έχοντας γνωριστεί μέσα από τα social media.

«Το καλοκαίρι, τα παιδιά επισκέπτονταν τη γιαγιά τους. Τώρα ειδικά με το πρόγραμμα εργασίας το δικό μου αλλά και του συζύγου μου, ερχόταν η μητέρα μου μαζί με τον φίλο της και έπαιρναν τα παιδιά από το σπίτι και τα φρόντιζαν στη Νίκαια, στο σπίτι του 38χρονου» λέει μεταξύ άλλων η 30χρονη μητέρα. Ο πατριός της 9χρονης κόρης της 30χρονης ήταν εκείνος που κατάφερε και την «ξεκλείδωσε», προκειμένου να λάμψει η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβαινε στο ισόγειο διαμέρισμα της Νίκαιας.

«Ο σύζυγός μου παρατήρησε ότι η 9χρονη κόρη μας είχε παράξενη συμπεριφορά, όταν χρειάστηκε να μείνει μαζί της αρκετές ημέρες, καθότι εγώ νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο. Ήταν απόμακρη και σκεπτική. Τότε, εκείνος της μίλησε και εκείνη του εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που ζούσε μαζί με τον 11χρονο αδερφό της» λέει η μητέρα.

Η 52χρονη γιαγιά μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της -ναυτικό στο επάγγελμα- έβαζαν τα παιδιά να βλέπουν πορνό από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ο 38χρονος έπαιρνε με το ζόρι την 9χρονη και την φίλαγε, την θώπευε και την έβαζε να κοιμηθεί μαζί τους.

«Ο 38χρονος, μαζί με τη μητέρα μου, έβαζαν στα παιδιά μου να δουν με το ζόρι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, την έβαζε στην τουαλέτα και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, την έβαλε στο κρεβάτι και την φίλησε στο στόμα, ενώ την χάιδεψε και την θώπευσε σε όλο της το σώμα. Μάλιστα, έχω ένα μήνυμα του 38χρονου, στο οποίο έγραφε “πολύ ωραία η κόρη σας, σαν μεγάλη γυναίκα” -που να φανταστώ» λέει τρομοκρατημένη.

Και συνεχίζει «Όταν κοιμόταν η γιαγιά της, ο 38χρονος ζήτουσε από το κοριτσάκι μου να ξαπλώσει μαζί του και, αν εκείνη αρνιόταν, την χτυπούσε. Ακόμα και τον μεγάλο μου γιο πείραξε, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα και τον έβαζε να βλέπει πορνό από το κινητό του, ενώ τον απέιλησε πως, αν μιλήσει, θα κάνει κακό στην αδερφή του».

Τι δήλωσε ο 40χρονος πατριός των τριών ανήλικων παιδιών

Στο ίδιο ύφος περίπου με την κατάθεση της μητέρας ήταν και η κατάθεση του πατριού των ανηλικων παιδιών σχετικά με την σεξουαλική κακοποίησή τους.

«Η γιαγιά τους βάζει να βλέπουν και να κάνουν κακά πράγματα. Τους έβαζε να βλέπουν γυμνούς άντρες και γυναίκες από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, την έβαζε να κοιμηθεί δίπλα του και, όταν εκείνη αρνιόταν, την χτύπαγε.

Επίσης, η 9χρονη μου είπε πως της έπιανε το σώμα με περίεργο τρόπο ακόμα και σε σημεία που δεν έπρεπε, ενώ την φώναζε στο μπάνιο μαζί του, με τη δικαιολογία να του δώσει νερό να πλυθεί. Κάτι ανάλογο έκανε και στον 11χρονο, ενώ είχε χτυπήσει εκείνον, αλλά και το 4χρονο μωρό» τόνισε ο 40χρονος πατριός.

Τι είπε η 26χρονη θεία των ανήλικων παιδιών
Η θεία των παιδιών και μικρότερη κόρη της οικογένειας της 52χρονης γιαγιάς ανέφερε στην αστυνομία, μεταξύ άλλων, πως ξεκίνησε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του 38χρονου, όταν έμεινε μαζί τους για δύο εβδομάδες.

«Τον Απρίλιο του ίδιου έτους έμεινα προσωρινά στο σπίτι της μητέρας μου και του 38χρονου συντρόφου της. Αυτό που με παρεξένεψε ήταν ότι ο 38χρονος έπαιρνε συνέχεια και με το ζόρι αγκαλιά την 9χρονη ανιψιά μου, ενώ τα βράδια την έπαιρνε στο κρεβάτι τους να κοιμηθεί μαζί τους.

Μετά από μερικές μέρες η ανιψιά μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι την απειλούσε πως, αν δεν κοιμηθεί μαζί του, θα την χτυπούσε και πως μια φορά το είχε πράξει, ενώ συχνά πυκνά στα δύο αγόρια έβγαζε τον θυμό του, χτυπώντας τα και εκτοξεύοντας αντικείμενα στην πλευρά τους» είπε η 26χρονη θεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές, μετά και την καταγγελία, προχώρησαν στην προφυλάκιση του 38χρονου και του έχουν κατασχέσει όλες του τις ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε αυτές έχουν βρει βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Exit mobile version