Παραμένει στο 10%: «Φρένο» στην αύξηση πληρότητας στα γήπεδα

Φρένο στην οποιαδήποτε χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού βάζει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Στη σημερινή τους συνεδρίαση οι επιστήμονες εμφανίστηκαν εξαιρετικά επιφυλακτικοί λόγω της μη σημαντικής μείωσης στον αριθμό κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων από Covid-19.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες εισηγούνται τη διατήρηση του μέτρου της πληρότητας 10% στα γήπεδα, με «ταβάνι» τα 1.000 άτομα, παρότι η κυβέρνηση πίεζε προς την κατεύθυνση της αύξησης του ποσοστού σε 40 ή 50%.

Αυτό σημαίνει πως το ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη θα διεξαχθεί και πάλι μόνο με τους κατόχους των διαρκείας, αν και να σημειωθεί ότι ακόμα κι αυτοί δεν δίνουν το “παρών” στις εξέδρες, όπως αποτυπώνουν τα εισιτήρια που έχουν ανακοινωθεί στα τρία ματς που έγιναν με αυτά τα μέτρα. Και συγκεκριμένα είχαμε

ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός 452 εισιτήρια

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 606 εισιτήρια

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 384 εισιτήρια

Παράλληλα, η επιτροπή εισηγείται να μην πραγματοποιηθούν φέτος καρναβάλια, ενώ η διασκέδαση θα παραμείνει μόνο για καθήμενους και απλώς θα αυξηθεί η δυνατότητα για καθήμενους ανά τραπέζι από έξι σε οκτώ άτομα στην εστίαση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: