Επίσημο: Με πληρότητα 50% τα γήπεδα – Κανονικά με κόσμο το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

«Κλείδωσε» και επίσημα πλέον η δυνατότητα για μαζικότερη παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε την αύξηση της πληρότητας στις εξέδρες από το 10% στο 50%.

Η συγκεκριμένη εισήγηση λοιπόν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να προχωρά στη σχετική ανακοίνωση για τη χαλάρωση των μέτρων από το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου.

Κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, θα διεξαχθεί με τα νέα δεδομένα και με παρουσία κόσμου χωρίς τον περιορισμό των 1.000 θεατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%.

Σε αυριανή της συνεδρίαση η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα.

Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ.

Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19.02.22».

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες των γηπέδων θα έχουν μόνο εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικά νόσησης εντός τριμήνου, καθώς δεν ισχύουν τα PCR και τα rapid tests για τους ανεμβολίαστους.

 

 

super-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: