More
  spot_img
  ΑρχικήΉπειρος«Απόβαση» Καχριμάνη στα Σύβοτα - Μεγαλώνει η αλυσίδα των επιχειρήσεων του Περιφερειάρχη...

  «Απόβαση» Καχριμάνη στα Σύβοτα – Μεγαλώνει η αλυσίδα των επιχειρήσεων του Περιφερειάρχη Ηπείρου

  Δημοσιεύθηκε:

  Δημοσίευμα της Εφημερίδας «Tύπος Ηπείρου»

  Όσο πάει αυξάνεται η οικογενειακή περιουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη με εντυπωσιακές επενδύσεις, αφήνοντας αυτή τη φορά τους στάβλους στα βουνά και τους ξενώνες στα Γιάννινα και εισέβαλε στις παραλίες των Συβότων Θεσπρωτίας.

  Ο Περιφερειάρχης που κλαψουρίζει ότι η οικογένειά του με τα παιδιά του ψάχνουν για ένα μεροκάματο, όπως συχνά δηλώνει, σίγουρα θα αισθάνεται υπερηφάνεια που η οικογενειακή του εταιρία «Ελένη Κασσάρου και Σια ΟΕ», εκμεταλλεύεται επιχειρηματικά ένα πανάκριβο συγκρότημα από πολυτελείς βίλες στη μαγευτική παραλία Αγ.Παρασκευή μεταξύ Συβότων και Πέρδικας και το …απαραίτητο beach bar.

  Τα στοιχεία που έχουμε ένα αδιαμφισβήτητα. Κράτηση δωματίου, με το λογαριασμό της εταιρίας στην Τράπεζα Πειραιώς- όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτ.

  350324716 277791597931039 7459220360129327702 n 819x1024

  * Sivota Seascape το όνομα του συγκροτήματος, που φέρεται ως ιδιοκτησία της Ανώνυμης Τουριστικής- Εμπορικής Εταιρίας «Δυτική Ελλάς» και διακριτικό τίτλο «ΔΥΤΕΛΛΑΣ ΑΕ», που ιδρύθηκε το 2012.

  Ως μέτοχοι αναφέρονται οι: Σοφία Βίννη του Ευαγγέλου (Πρόεδρος του ΔΣ), Θωμάς Τσακανίκας του Ιωάννου (κάτοικοι Ιωαννίνων) και  Ζωή Λώλη του Αλεξάνδρου, κάτοικος Ελεούσας.

  Και οι τρεις όρισαν να εκπροσωπεί την εταιρία ο Χρήστος Δέλλας του Γεωργίου, κάτοικος Ανατολής, κατασκευαστής- επιχειρηματίας, με επιδόσεις σε ενεργειακά προγράμματα και μέσω της εταιρίας «Ηπειρωτική Ενεργειακή ΑΕ».

  Πληροφορίες φέρουν ως πραγματικούς ιδιοκτήτες την οικογένεια Καχριμάνη, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα υπάρχοντα στοιχεία και πιθανόν να γίνει επίκληση του πρόχειρου και πρόσφορου επιχειρήματος ότι ενοικιάστηκε- χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ανακύπτουν πολλά ερωτηματικά.

  Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εκμετάλλευση ανήκει στην «Ελένη Κασσάρου και Σια ΟΕ», μέτοχοι της οποίας είναι η σύζυγος του Περιφερειάρχη Ελένη με ποσοστό 95% και η κόρη του Μαρία με 5%.

  Πολλοί όμως από τη Θεσπρωτία μας έλεγαν ότι μπορεί να φαίνεται η προαναφερθείσα εταιρία, αλλά «είναι του Γιώργου», του ενός εκ των υιών του Περιφερειάρχη δηλαδή (με τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και την ΑΕ με τα συσσίτια σε αλλοδαπούς). Δεν αποκλείεται βεβαίως η εμπλοκή και του ετέρου υιού Φιλίκου (Τριαντάφυλλος), που ασχολείται με τουριστικού χαρακτήρα δουλειές.

  Είναι δε η «Ελένη Κασσάρου και Σια ΟΕ», η ίδια  που έχει στην ιδιοκτησία της δυό πολυτελείς ξενώνες στα Γιάννινα και άλλον μαζί  με το σπίτι τους στο Μέτσοβο.

  Όπως επίσης και τελευταίες “πληροφορίες” που κάνουν λόγο, για συμμετοχή σε αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα, Περιφερειακού Συμβούλου που μάλιστα πρόκειται για τελευταία “μεταγραφή” στην παράταξη Καχριμάνη.

  Εκεί, λοιπόν, σε αυτό το πολυτελές συγκρότημα , κάνει τα μπάνια του και ο γνωστός Μετσοβίτης επιχειρηματίας Στέργιος Κασσάρος, αδελφός της συζύγου του Περιφερειάρχη (δείτε τη σχετική φωτ.), ο οποίος διαφημίζει τις βίλες από τη σελίδα του στο fb.

  Προφανώς για να ξεκουράζεται από τα ταξίδια που η Περιφέρεια του αναθέτει να κάνει ή και να πηγαίνει πελάτες.

  Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η «Ελένη Κασσάρου και Σια ΟΕ» μπορεί και επενδύει, όταν τα έσοδά της δεν ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ το χρόνο, οφείλει σε δάνεια περί τις 500.000 ευρώ, αλλά αυξάνει το κεφάλαιό της από εισφορές των μετόχων της, από 287.500 ευρώ το 2016 σε 380.000 το 2018!

  Ούτε βεβαίως ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης ξεπερνά τις 40.000 ευρώ το χρόνο, αλλά προφανώς με αιματηρές οικονομίες επέτυχε το ακατόρθωτο για πολλούς, να θησαυρίσει.

  Φυσικά και υπάρχουν πολλές απορίες για (όλες) τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας.

  Στην προκειμένη περίπτωση των Συβότων, είτε αγοράστηκε το τουριστικό συγκρότημα (πόσο;) είτε ενοικιάστηκε (πόσο;), αναπόφευκτα τίθεται θέμα «πόθεν έσχες» και το οποίο επιβάλλεται να απαντηθεί με στοιχεία και όχι με τους συνήθεις αφορισμούς, κλαυθμούς και οδυρμούς του Περιφερειάρχη.

  Άλλωστε όταν κάποιος …ψάχνει για μεροκάματο, δεν μπορεί να είναι σε θέση να προβαίνει σε επενδύσεις και μάλιστα τέτοιων μεγεθών.

  Μπράβο τους όμως για τη …θυσία και τη … συνεισφορά τους στην τουριστική ανάπτυξη, αλλά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ;

   

  Τελευταία νέα

  Δυνατό ανοσοποιητικό με Spiroulina PLATENSIS!

  Δυνατό ανοσοποιητικό με Spiroulina PLATENSIS! Το φθινόπωρο είναι εδώ & οι ιώσεις, ο Covid-19 και...

  Θρήνος στην Πάργα: 32χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του

  Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 32χρονος στην περιοχή της Πάργας. Ο 32χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από οικεία πρόσωπα...

  Άρτα: Την Παρασκευή η κηδεία του  χοροδιδάσκαλου Φώτη Στάμου

  Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Φώτη Στάμου ο οποίος οδηγήθηκε στον...

  Πρόγραμμα, όραμα και “πυρ κατά βούληση” από τον Σπύρο Ριζόπουλο στην Πρέβεζα

  Μέσα σε πλήθος κόσμου και χειροκροτημάτων ολοκληρώθηκε η κεντρική ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου στην...

  Περισσότερα

  Δυνατό ανοσοποιητικό με Spiroulina PLATENSIS!

  Δυνατό ανοσοποιητικό με Spiroulina PLATENSIS! Το φθινόπωρο είναι εδώ & οι ιώσεις, ο Covid-19 και...

  Θρήνος στην Πάργα: 32χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του

  Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 32χρονος στην περιοχή της Πάργας. Ο 32χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από οικεία πρόσωπα...

  Άρτα: Την Παρασκευή η κηδεία του  χοροδιδάσκαλου Φώτη Στάμου

  Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Φώτη Στάμου ο οποίος οδηγήθηκε στον...
  Μετάβαση στο περιεχόμενο